Wij zijn een officieel verkooppunt van het merk Iron Orchid Design.

 De producten van het prachtige merk Iron Orchid Designs zijn echt een fantastische aanvulling op ons Annie Sloan-assortiment! Iron Orchid Design stempels en transfers zorgen voor een geheel nieuwe look van je bestaande vloertegels, wandtegels of meubels.

Kijk deze YouTube-filmpjes van Iron Orchid Designs en kom naar onze winkel in Krommenie voor verdere uitleg en om keuze te maken uit ons mooie assortiment!

Interesse? Kom naar onze winkel in Krommenie of bel/app: 06 11190460

Heb je de mooie schilderij-afbeeldingen op diverse houten meubels bij Loppis al gezien? Zou je dit ook graag op je eigen meubels toepassen? Dat is nu mogelijk!

Bij Loppis kun je terecht voor decoupage papier van Mint by Michelle.

MINT decoupage paper is speciaal ontwikkeld voor decoupage op meubels.

Wat is de decoupage techniek?

Met de decoupage techniek beplak je een voorwerp of meubel met dun papier dat voorzien is van een mooie afbeelding. Het decoupage papier van Mint by MIchelle kenmerkt zich niet alleen door de veelheid van mooie afbeeldingen die verkrijgbaar zijn, maar ook door zijn stevigheid. Wij leggen je in de winkel graag uit hoe je zelf het decoupage papier kunt aanbrengen.

Bij Loppis hebben we diverse soorten afbeeldingen. Kom eens langs in onze winkel in Krommenie, om te kijken of er een mooie voor je bij zit!

Interesse? Kom naar onze winkel in Krommenie of bel/app: 06 11190460